Amazon HP Chromebook Quiz Answers Today Win 10000

In this Article we have provided Amazon HP Chromebook Quiz Answers Today Win 10000. The Amazon HP Chromebook Quiz Is Brought you by Amazon Seller Services Pvt Ltd and Made Available to All Users by Amazon Seller Services Pvt Ltd.

There Will be Total 5 Questions asked in Amazon HP Chromebook Quiz Answers we have provided below. In order to be Eligible to Win Rs. 10000 as amazon pay balance. You have to answer all the Questions asked in HP Chromebook Quiz on Amazon. The Amazon HP Chromebook Quiz Answers is provided and the quiz Will Start from 12th April 2022 to 28th April 2022.

Amazon HP Chromebook Quiz Answers Today Win 10000

Amazon HP Chromebook Quiz Answers

  • D
  • D
  • D
  • D
  • A

HP Chromebook Quiz Answers

1) Which features make HP Chromebook the best laptop for interactive learning?

A. Google voice assistant

B. HD touch technology

C. Intel UHD Graphics 600

D. All of the above

2) HP Chromebook gives you access

to –

A. Free YouTube Premium

B. Free 100 GB cloud storage

C. 1 million Android apps

D. All of the above

3) Which safety features are available on HP Chromebook?

A. Advanced Parental Control

B. Webcam privacy switch

C. Smart lock through phone

D. All of the above

4) Chromebook delivers best-in-class battery life up to _

A. 6 hours

B. 8 hours

C. 10 hours

D. 13 hours

5) You can use Microsoft Office on HP Chromebook

A. TRUE 

B. FALSE

How To Play Amazon HP Chromebook Quiz

How to Play Amazon Quiz

1. Download Amazon app

HP Chromebook Quiz is Only Available on Amazon Mobile App, Download Amazon app from Google Play Store or IOS App Store.

2. Open Amazon Application

Sign up using mobile number and email address. If you are already Sign up then sign in.

3. Amazon Quiz is Available under Funzone Section

After Login into Amazon Account Search for Funzone or Quiz in Amazon Search Section.

4. After Entering in Funzone Choose The Latest Ongoing Amazon Quiz

Win Prizes with Daily Games, Quizzes and Puzzle Under Funzone Section, There will be total 5 Questions asked in Amazon Online Quiz. In order to win this Quiz you have to Give The Answers of all 5 Questions.

This is the end of Amazon HP Chromebook Quiz

1. What is The Name Of Quiz?

Answer: Amazon HP Chromebook Quiz

2. What is the Prize of Amazon HP Chromebook Quiz?

Answer: The Prize of Amazon HP Chromebook Quiz is winning Rs. 10000 as Amazon Pay Balance.

3. How Can I Play Amazon HP Chromebook Quiz?

Answer: If You want to Play The HP Chromebook Quiz, Download the Amazon App Link Given Above.

4. Total Number of Prize Given to Winners are?

Answer: There Will be Total 10 Prizes and the Winner will Be Given Rs. 10000 as Amazon Pay Balance

5. Duration of HP Chromebook Quiz on Amazon?

Answer: The HP Chromebook Quiz on Amazon will Start on 12th April to 28th April 2022

6. Winners Announcement of HP Chromebook Quiz?

Answer: The Amazon Quiz Winner Will be Announced on 29th April 2022

7. Winners will Receive Prize after How Many Days?

Answer: The Prize’s will be delivered to the Winner on or before 9th May June 2022

8. Is The Amazon HP Chromebook Quiz Answers Given Above are Correct?

Answer: The Amazon HP Chromebook Quiz Answers are 100% Correct and Verified from All the Sources.

Mock TestBook Social accounts

We provide regular updates about msbte on our social accounts For latest msbte diploma updates you can follow our page on Instagram @mocktestbook and Facebook @Mocktestbooks. we solve your queries by message on our social accounts so do follow our social accounts if you have any queries related to diploma and engineering courses. 

Mock TestBook is Created to Help Students with Free Online Mock Test Our Expert Team Gather Information From Various Resources and we try to Gather that Information at one place which can help students in their Exam Preparation. Mock TestBook is ideal for Candidates who are preparing for Civil services, Competitive Exams, Government Exams and any other Corporate Exams.

Mock TestBook is Created to Help Students with free Online Mock Test and its Not an Official Website of any Government or Educational Institutes. At Mock TestBook we Collect Information and Data from various Sources we also provide Syllabus and Previous Year Papers of Selected Exams.

Leave a Comment

Your email address will not be published.